top of page
CC.jpg

Camilla-Charlotte Langrusten Langhus

Bedriftsoverlege, spesialist i arbeidsmedisin.

Har konsultasjoner torsdager i Sandvika, samt per video og telefon.

Min historie

Som dedikert lege i 11 år, er tilnærmingen at et helhetlig perspektiv er en god start på veien mot bedre helse.

Etter å ha fullført medisinstudiet i 2012, har jeg opparbeidet medisinsk kunnskap innenfor akuttmedisin, psykiatri, utbrenthet, rehabilitering av kroniske sykdommer og opptrening etter skader. Jeg er legespesialist i arbeidsmedisin og gjennom min jobb som bedriftsoverlege har jeg sett verdien av å ha en helhetlig tilnærming i arbeidet med å fremme ansattes helse og trivsel.

En balanse i hverdagen selv i en travel timeplan, er et viktig aspekt. Mitt kosthold er preget av to gjennomsnittlige måltider om dagen, med vektlegging på grønnsaker, gode proteinerkilder sunt fett, bær, nøtter, noe frukt, med et begrenset inntak av sukker og melkeprodukter. Jeg prøver å lage mat fra bunnen av og planlegge slik at det skal være mulig å spise sunt i en hektisk hverdag. Vi har et forvaltningsansvar å ta vare på kroppen på en best mulig måte og hva vi spiser er en del av denne tilnærmingen. Litt sunnere kosthold er bedre enn ingenting, og hva som er sunt for hver og en av oss kan være ganske forskjellig.

Som treningsinstruktør er jeg opptatt av at det skal være gøy med fysisk aktivitet selv om man må yte og stå på for å oppnå resultater. Litt er bedre enn ingenting.

« Plåga ikkje du kroppen din, så plåga kroppen deg « er et kjent sitat fra idrettsutøveren Halfdan Kluften. Sterk i hodet og sterk i kroppen fremmer livskvalitet.

Jeg vil veilede deg mot delmål for oppnåelse av hovedmålet du har satt deg. Jeg vil følge deg på veien, men innsatsen er det du som må legge inn for å oppnå det du har bestemt deg for.

Min målsetning er å inspirere andre til å omfavne en helsefokusert livsstil som anerkjenner hvert menneskes unike verdi.

bottom of page