top of page
Jenny Wadosch_2024_004.jpg

Jenny-Marie Wadosch

Lege

Har en spesiell interesse innen stoffskifte og hormoner, diabetes, ADHD og PMDD.

Jenny-Marie har konsultasjoner i Sandvika tirsdag og torsdag, og i Tønsberg mandag og onsdag. Hun har også digitale konsultasjoner og telefonkonsultasjoner.

Min historie

Jeg var ferdig utdannet lege i 2007 og elsker å jobbe med mennesker. Jeg trives ekstra godt når jeg har tid til å fokusere på å se "hele bildet" hos deg, og ikke bare ser en liste over tidligere sykdommer og medisiner. For meg er hver persons historie unik og fascinerende. Min erfaring er at "alt henger sammen med alt"- noe som gjør jobben som lege utrolig spennende og varierende.

 

Tidligere har jeg jobbet innen allmennmedisin, legevaktsmedisin, rus- og avhengighetsmedisin, helsestasjon, legemiddelbransjen og samfunnsmedisin. Min brede medisinske erfaring sammen med egne livserfaringer har gitt meg et godt grunnlag til å kunne tenke helhetlig. Jeg har alltid undret meg over hvorfor vi som helsepersonell ikke legger mer vekt på kosthold og livsstil.

 

Som fastlege har jeg vært heldig å kunne bevitne flere solskinnshistorier hvor pasienten opplevde en dramatisk bedring av symptomer etter omlegging både av kost og livsstil, hvor bedringen også ble påvist ved blodprøver.

Jeg har selv kjent effekten mat som medisin har på min kropp og sinn ved å følge et lavkarbokosthold. Personlig har jeg også et fokus på periodisk faste, stressreduksjon, søvn og fysisk aktivitet. På grunn av egen erfaring brenner jeg for å hjelpe deg med å oppleve samme effekt. Jeg tror at ved å fokusere på deg som en helhet, vil vi kunne oppnå best mulig resultat.

 

Mitt mål er å gi deg de beste verktøyene du trenger for å optimalisere din helse og være din veileder under reisen. På den måten kan du oppnå dine mål i alle livets aspekter og leve det livet du ønsker.

bottom of page