top of page
Linda Tånevik.jpg

Linda Tånevik

Lege

Linda Tånevik har konsultasjoner i Kristiansand tirsdager og onsdager. Hun tar også digitale konsultasjoner og telefonkonsultasjoner.

Min historie

Jeg er utdannet lege i Ungarn, jobbet på medisinsk avdeling på Sørlandets sykehus, som fastlege, og jobbet 2 år på en klinikk i Afrika. 

 

Siden jeg var ung, har jeg hatt en viss interesse for mat, men da mer i forhold til vekt og hva man kunne spise for ikke å legge på seg. I tillegg til medisinsk utdannelse, har jeg utdannelse innen akupunktur (som jeg studerte før jeg begynte på medisin) i den forbindelse dro jeg til Kina og var der i 3 mndr. Kinesere bruker mat som medisin, og dette var en inspirasjon for meg. 

Jeg har lenge hatt et ønske om å inspirere/hjelpe mennesker som har plager og sykdommer til en bedre hverdag ved bruk av mat og trening. De siste årene har jeg selv lest endel om kosthold og faste. Begynte selv med periodisk fasting, spiser da innenfor et vindu på 8 timer, som har fungert bra for meg, i tillegg spiser jeg ikke gluten. Spiser nå mer proteiner, fett og grønnsaker, mindre melkeprodukter og karbohydrater, kjenner at dette er bra for meg.

Da jeg leste bøkene til Sofie og Erik Hexeberg og hørte historier til flere som hadde fått en bedre hverdag med små endringer i kosten, gjorde det så inntrykk at jeg nå er i gang med Hexeberg klinikk i Kristiansand.

Gleder meg til å kunne hjelpe andre til å finne deres vei mot en bedre hverdag med mat som medisin. 

bottom of page