top of page
Marie.jpeg

Marie Gunnestad

Lege

Har, fra 1. juni, konsultasjoner i Sandvika på tirsdager og fredager.
Tar også konsultasjoner digitalt og på telefon.

Min historie

Jeg er utdannet lege, sykepleier og coach og har tidligere jobbet som fastlege og drevet privat klinikk med medisinsk teknologi i kombinasjon med kosthold.

Da jeg studerte sykepleie og så medisin i Tyskland for over 25 år siden, lærte jeg absolutt ingenting om kosthold. Etter studiene flyttet jeg tilbake til Norge og jobbet som fastlege ved Ringerike Medisinske Senter. Jeg tok en lang utdannelse fordi jeg ønsket å hjelpe syke mennesker til et friskere liv, men oppdaget at det egentlig ikke var lagt til rette for det. Det store arbeidspresset og den konstante følelsen av å ikke egentlig kunne hjelpe pasientene mine førte til at jeg selv ble sykemeldt på grunn av angst og depresjon.

Disse erfaringene brakte meg først til et større perspektiv i forhold til hvem vi egentlig er, kraftfulle, unike mennesker som er her for å skape våre egne liv. Deretter begynte jeg å tenke mer helhetlig når det gjelder sykdom, forebygging og ansvar for egen helse. Jeg begynte å interessere meg for matens betydning for helsen og gikk over på et glutenfritt lavkarbokosthold. Det hadde stor betydning for mitt fysiske og psykiske velvære og omleggingen av kostholdet var også mye lettere enn jeg hadde trodd.

De fleste får mange helsefordeler ved å endre kosthold til det som er riktig for den enkelte, og jeg gleder meg til å hjelpe deg å finne ut hva som er det rette for din kropp.

bottom of page